Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salya Péter nyilatkozik

2011.05.26

Mit gondolsz milyen most a csapat?

Erről csak annyit tudok mondani, hogy sokat romlott a Salya nevű játékos kiesésével! :)
komolyra fordítva
. A csatárok közzül Vass Bandiban van csak gól, másban nem lehet igazán megbízni ezen a téren. Középen van egy két ember akik meccsről meccsre egyre jobbak, őket egy kicsit erőltetni kellene. Somogyi Lacikát nem játszatnám egyik szélen sem, mert középen sokkal több labdát szerez. Hátul tudnék mit változtatni. Ott talán 2-3 embernek a helyét mondanám biztosnak. A kapusok jók ebben nem lehet hiba. Talán még annyit, ha egy két ember az arcából vissza venne akkor nem lenne semmi gond a csapatban, viszont ezt az edzőnek kell hogy észrevegye és hogy változtasson rajtuk.

 

Milyen a felkészülés a mérkőzésekre?

Erre úgy tudok válaszolni, hogy nehezen összehozható, mivel sok játékos tanul és ez által nem tud járni edzésre, de van aki nem tudja megoldani a munkahelye miatt. Ettől függetlenül van olyan is, aki ráérne és mégsem jön mert biztos a "dolgában".

 

Elégedett vagy az eddigi eredményekkel?

Az eddigi eredményekkel kapcsolatban részben vagyok megelégedve, ha tavasszal nem veszítünk ennyi pontot a döntetlenekkel, akkor jobb helyen is lehetnénk. Arról nem is beszélve, hogy ha az ősszel nem kapunk ki a végén 4-szer akkor pedig biztosan dobogós helyen végezhettünk volna.


Szerinted hányadik helyen fogunk végezni?

Nagy gondok nincsenek, amit tavaly kitűzött maga elé a csapat az remélem meglesz, de bízok abban hogy a dobogós 3. hely meglesz!!!

 

Mi lesz a következő szezonban?

A következő szezonban bízok abban hogy marad Laci és tovább viszi, amit eddig felépített és nem hagyja cserben a csapatot. Meg persze továbbra is HAJRÁ BAJOM!!!!!!

 

A mappában található képek előnézete Felnőtt csapat játékosai

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.