Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Czibi Zsolt nyilatkozik

2011.05.27

Mit gondolsz milyen most a csapat?

Azt gondolom, hogy ebben a megye II-es osztályban egy elég jó, ütőképes csapatunk van. Ellenünk egyik csapat sem számíthat biztos 3 pontra. Sok jó képességű játékosunk van, és úgy érzem , hogy Dan Laci vezérletével jó úton haladunk hogy ez a sok egyén egy egységes csapattá kovácsolódjon.Milyen a felkészülés a mérkőzésekre?

Sajnos az edzéseket kevesen tudják látogatni különböző munkahelyi és iskolai elfoglaltságok miatt.Ezt sajnos el kell fogadnunk, hogy az amatőr futball ilyen. Ennek ellenére azt mondom, hogy minden mérkőzésre vannak kidolgozott taktikáink, begyakorolt variációink, amelyekkel fontos pontokat szereztünk már az idei bajnokságban.Úgy gondolom, hogy a futballban nagyon fontos a fizikális felkészültség, de ha mentálisan nem vagy a toppon akkor az nem sokat ér. Éppen ezért ilyen szinten egy csapatnak nem is igazán edzőre , hanem pszichológusra van szüksége, aki megfelelő hőfokra tudja hozni a játékosokat a mérkőzésre.Elégedett vagy az eddigi eredményekkel?

Ha azt mondanám, hogy nincs hiányérzetem akkor hazudnék, mert voltak azért könnyedén elhullajtott pontok amelyekre nagy szükségünk lenne ebben a kiélezett harcban a dobogóért. Összességében mégis azt mondom, hogy elégedett vagyok, bár a fontosabb mérkőzések még most következnek.Szerinted hányadik helyen fogunk végezni?

Ez a kérdés a következő 3 fordulóban dől el. Legjobb esetben megszerezhetjük a 3. helyet, legrosszabb esetben pedig a 6.at. Én mindenképpen szeretném ha felérnénk a dobogóra. Nem mondanám, hogy a 4. hely csalódás lenne, de akkor lennék maximálisan elégedett ha meglenne a bronzérem.Mi lesz a következő szezonban?

Ezzel nem szeretnék foglalkozni míg az idei bajnokság tart. Most a csapat minden tagjának csakis egy cél lebeg a szeme előtt, hogy a következő 4 fordulóból kihozzuk a maximumot.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.