Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vereséggel távoztunk

2010.10.18

Földes – Biharnagybajom 1-0 (0-0)
100 néző, vezette: Szabó J. (Katona L., Vincze F.)
Földes: Szabó Gy. -Balogh F., Papp B. (Vincze N.), Nagy S., Király P., Gáll D. (Móda G.), Rusznyák Zs., Sápy B. (Vincze A.), Kiss N., Karacs T., Tóth J. Edző: Bojtor Zoltán.

Biharnagybajom: Oláh G. - Szvára I. (Boruzs I.), Máté I., Homoki T., Boruzs N. (Kovács I.),
Vass A., Popovics I., Kiss G., ifj. Popovics I. (Karacs G.), Czibi Zs., Somogyi L. Edző: Dan László.
Gól: Rusznyák Zs. Jók: mindenki, illetve Máté I., Czibi Zs., Boruzs I. Ifi: 8-1.


Bojtor Zoltán: Korrekt játékvezetés mellett, jó iramú és jó színvonalú mérkőzésen, egy szimpatikusan játszó Biharnagybajom ellen sikerült megszerezni a győzelmet.
Dan László: Egy ikszes meccsen a Földes csapata megérdemelten nyert, igaz mi csak őrlángon égtünk. Játékosaim bebizonyították, hogy igazi sportemberek, ezt a taktikai megbeszélésen elhangzottakra mondom.

 

Ificsapatunk 8-1-es vereséget szenvedett, az egyetlen gól szerzője Gorzsás Lajos volt.

 

A felnőtt meccs közel sem ígért ilyen arányú kölönbséget a két csapat között. Ezt később a játék képe és a végeredmény is tükrözte, de térjünk vissza az elejére.

Borongós időben, csúszós, de kemény pályán játszódott a mérkőzés. Közel 100 néző láthatta, ahogy a két csapat idegesen, rengeteg hibával játsszva - sokszor nem is a saját csapattársát, hanem az ellenfelet indítva - próbál helyzetbe kerülni. Ez azonban nem nagyon sikerült egyik oldalon sem. A játékvezető ráadásul nem hagyta a játékosokat játsszani, hiszen minden apró szabálytalanságot - ha egyáltalán az volt - lefújt, ezzel is tördelve az amúgy sem látványos játékot. Sőt, a mérkőzés folyamán a mi oldalunkon 3, míg a földesiek részéről 1 sárgalappal ( ami mivel 2. volt az 5 perccel előtte beállt játékosnak, piros lap lett belőle) honorálta a sípszó utáni labdaelrúgást. Igazából egyik csapat sem értette ténykedését.

Na, de a meccsre visszatérve megállapíthatjuk, hogy talán az egyik leggyengébb meccsüket játszották a bajomiak. A 2. félidőben egy érdekes szituáció után, amikor Boruzs Norbit lerántották, Szabó sporttárs ahelyett, hogy szabadrúgást ítélt volna javunkra, egy előzőleg előnyszabályként továbbengedett esetet visszafújt a Földes javára, akik gyorsan elvégezték azt, majd Rusznyák 22-23 méterről kapura lőtt, majd nem sokkal később gólnak örülhetett. A csereként beállt Boruzs Pisti válaszolhatott volna, de hosszan szöktette magát az utolsó pillanatban, így elmaradt az egyenlítés. Az utolsó percekben szinte a kapujukhoz "szögeztük" ellenfelünket, de gólt nem tudtunk szerezni, így maradt az 1-0-ás vereség.

 

A mérkőzés képe alapján X-es meccsen maradtunk alul, amelyet egy szerencsés lövés döntött el, sajnos nem a mi javunkra. Remélhetőleg nem ez lesz meghatározó a további 3 találkozónkon. A világ nem dőlt össze, viszont ez volt az első eset amikor nem voltunk képesek bevenni az ellenfél kapuját, miközben a már megszokottá vált 1 gólunkat megkaptuk. Ezzel megszakadt az 5 meccs óta tartó győzelmi sorozatunk.

Jelenleg egy helyet visszacsúszva a dobogó 2. fokán állunk 1 ponttal lemaradva B.keresztestől. Ezen a héten újra fonots rangadó vár ránk. Kismarját látjuk vendégül, akik mögöttünk állnak a 3 helyen, 2 ponttal lemaradva.

 

Hajrá Biharnagybajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.