Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vereség a nyitányon

2012.03.29

Kiegyenlített erők mérkőztek meg múlthét szombaton Bajomban. A vendégek a végjátékban kétszer is betaláltak, így eldöntötték a 3 pont sorsát.
 

Biharnagybajom-Báránd 0-2 (0-0)

100 néző, vezette: Katona L. (Juhász J., Fekete L.).

Biharnagybajom: Szabó Zs. – Gorzsás L. (Ajtai P.), id. Popvics I., Kiss G., Homoki T., Dúró Cs., Rigó P. (Mezei R.), Popovics M., Somogyi L., Gál P., ifj. Popovics I. Edző: Földesi Ambrus.

Báránd: Katona Cs. – Futó G., Kiss P. (Takács J.), Elek J., Gyöngy Z. (Tóth L.), Török Zs. (Nagy A.), Békési L., Major L. (Nagy Z.), Török D., Mester L., Vígh N. (Majoros Cs.). Edző: Majoros Csaba. Gól: Nagy Z., Mester L. Jók: senki, illetve mindenki. Ifi: 1-9.

 

Földesi Ambrus: – Döntetlen szagú mérkőzésen, egy védelmi megingást követően a vendégcsapat szerezte meg a vezetést, amit a hajrában a kitámadó hazai csapat ellen meg tudott duplázni. A döntetlen igazságosabb lett volna.

Majoros Csaba: – Sikerült a szurkolóinkat egy szép délutánnal megajándékozni. Egy küzdelmes mérkőzésen az akaratukat gólra tudták váltani. Minden játékosnak köszönöm az odaadást. További sok sikert a Biharnagybajom csapatának.

 

Sok labdabirtoklás és gólhelyzet, rúgott gól nélkül. Jellemezhetjük így is a hétvégi mutatványt.
A második játékrészben egy kapu előtti nagy kavarodásból ellenfelünk megszerezte a vezetést, amit nem hogy egalizálni nem tudtunk, a ráadásban meg is duplázták előnyüket.
Ebből a szemszögből nézve megérdemelt a vendég győzelem. A helyzeteket értékesíteni kell, akkor nem lehet gond a továbbiakban a pontszerzéssel.
Egy biztos, van keresnivalója csapatunknak akár már az ezen a héten sorra kerülő mérkőzésen Pocsajban.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.