Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újra döntetlen

2011.04.18

Küzdelmes, izgalmas mérkőzésen van túl a bajomi ifi és felnőtt csapat.

Az ifik első olyan mérkőzésüket játszották, amikor nagy esélyük volt a pontszerzésre. Küzdöttek, hajtottak, de a vendégek 2-0 arányban jobbnak bizonyultak. Erre az eredményre építhetnek a fiatalok.

A felnőttek meccsére közel 200-250 néző látogatott ki.

Az őszi 7-3(!)-as vereség után abban bízhattunk, hogy a fiúk ha nem is ilyen arányban, de visszavág ellenfelének.

Ez sajnos nem sikerült, sőt az első félidő után úgy nézett ki, jön a következő csúfos vereség.

Gyors előrejátékkal a szerepiek megzavarták védelmünket. Egy figyelmetlenség után - a bal oldalról elvégzett szabadrúgásnál senki sem figyelt, így a vendégek kipasszolták a labdát az alapvonalig, majd a beadásra érkező csatár zavartalanul lőtt - megszerezték a vezető gólt. Nem sokkal később a jobb oldalon volt egy kis zavar, amiből Fegyverneki Balázs lövését követően újabb gól született, igaz egyik védőnk lábáról pattant a labda a hálónkba. Újabb pár perc múlva egy bal oldali szabadrúgást követően a labda zavartalanul jutott a rövid alsó sarokba, ekkor már 0-3 volt az állás. Igazán nagy helyzetünk Somogyi Laci előtt adódott, de a közelről leadott lövése méterekkel elkerülte a kaput.

A 2. félidő elején folytatódott a gyenge, pontatlan játék. Újabb gólt azonban nem sikerült szereznie a vendégeknek. A szünetben két cserével is próbálta frissíteteni a csapatot Dan Laci, ez később kiderült, jó húzás volt. "Szomi" jó labdákkal találta meg a támadó játékosainkat, ifj. Popovics Pisti pedig gólt rúgott. Na de vissza az elejére. Az utóbb említett játékos erős lövését követően a kapusról a saját játékosa kezére pattant a játékszer. A megítélt büntetőt "Cerka" vágta a hálóba. Pár perc múlva már kettőre növelte maga és a csapat góljainak számát egy jól eltalált lövéssel. Az értetlenül néző szerepieket megtörték akapott gólok, de nem tudtak újítani. Kb. 10 perccel a vége előtt jött a műr említett Popovics-gól és már 3-3 volt az állás.

Érdekes eredmény született, főleg, ha azt nézzük, hogy volt még lehetőségünk a gólszerzésre Somogyi Laci lőtt fölé, majd az utolsó perben id. Popovics Pisti a felső lécet találta el. Ellenfelünk 20-25 perc alatt rúgott 3 góljára mi a 2. félidőben válaszoltunk 20-25 perc alatt. Ez a mérkőzés arra biztos jó volt, hogy megmutatta a csapat nincs lehetetlen. Az viszont luxus, hogy egy félidő vagy inkább 60 perc előnyt adunk egy amúgy is kemény ellenfélnek.

Ezzel a döntetlennel egy helyet visszacsúsztunk a tabellán, de a hőn áhított dobogó továbbra is elérhető közelségben van.

 

Biharnagybajom-Szerep 3-3 (0-3)
250 néző, vezette: ifj. Szilágyi S. (Papp J., Búzás Zs.).

Biharnagybajom: Oláh G. – Szvára I., Máté I., id. Popovics I., Kiss S. (Szabó L.), Petrovics G. (Boruzs I.), Szabó P., Somogyi L., Czibi Zs. (ifj. Popovics I.), Kiss G. P. (Salya P.), Vass A. Edző: Dan László.
Szerep: Béres I. – Zsíros S., Ugrin L., Tóth L., Tarcsi K. (Bena J.), Mátyás A., Tarcsi T., Varga J., Oláh Á., Fegyverneki B., Szilágyi T. Edző: Mile László.

Gól: Vass A. (2), ifj. Popovics I., illetve Tarcsi K., Fegyverneki, Szilágyi. Jók: senki, illetve mindenki. Ifi: 0-2.

Dan László: - A csapat tartását mutatja az, hogy 0-3 után húsz perc alatt egyenlítettünk. Remélem, mindenki átérzi, hogy milyen mérkőzésen vagyunk túl!
Mile László: - Egy általunk megnyertnek hitt mérkőzést hoztunk le döntetlenre, Szerep közelebb állt a győzelemhez, büszke vagyok minden játékosom hozzáállására, és kívánom Biharnagybajomnak, hogy érje el a célját a bajnokságban.

 

Szombaton Konyár következik. Ősszel 3-1-re vertük őket hazai pályán, egy igazán küzdelmes mérkőzésen.


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.