Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb győzelemmel 1. helyen állunk

2010.10.04

Körösszegapáti-Biharnagybajom 1-6 (0-1)
200 néző, vezette: Hajdú I. (Fekete L., Török Cs.).
Körösszegapáti: Nemes Z. - Kovács A. (Horváth R.), Cseke P., Cseke G., Nagy K. (Juhász J.), Mező R. (Miczura V. T.), Újhelyi Z., Czirják Cs., Miczura V. K., Koszorús I., Zima V. Edző: Csendes Károly.
Biharnagybajom: Oláh G. - Szvára I. (Kiss S.), Máté I., Homoki T., Boruzs N., Vass A., Popovics I., Kiss G. P., ifj. Popovics I. (Karacs G.), Czibi Zs. (Kovács I.), Somogyi L. Edző: Dan László. Gól: Zima V., illetve Czibi Zs. (3), Vass A. , Popovics I., Máté I. Jók: Cseke P., Cseke G., Miczura V.K., Nagy K., illetve Czibi Zsolt a mezőny legjobbja, Máté I., Kiss G., Popovics I., Somogyi L. Ifi: 9-1.
Csendes Károly: – Erő nélkül, kapus nélkül nem működik.
Dan László: – Nagyon szépen köszönjük Nagy József barátomnak, hogy vendégül látta a csapatunkat, igaz, hogy ünneprontók voltunk, de nekünk nagyon kellett ez a győzelem, hogy erősödjön a csapatunk. Sok sikert a fiatal Körösszegapáti csapatának.

 

Ificsapatunk újra vereségett szenvedett, ezúttal 3-0-ás félidő után 9-1- re maradt alul. Gólszerző: Somogyi Adrián

 

A felnőttek azzal a tudattal vágtak neki a mérkőzésnek, hogy győzelem esetén akár a dobogó tetején is állhatnak a fordulót követően.

A mérkőzést viszont nem ebben a szellemben kezdtük, az első 10-15 percben sorra dolgozták ki helyzeteiket a hazaiak, azonban gólt nem tudtak szerezni. Ezután rendeztük sorainkat és szépen lassan kezdtük átvenni a mérkőzés irányítását. Előbb Somogyi Laci és Máté I. lőtt fölé, majd Szvára I. és "Cerka" hagyott ki nagy gólszerzési lehetőséget. Ellenfelünknél pedig továbbra is Koszorús volt elemében. A félidő vége felé egy szögletet követően Máté fejelt kapufára, majd a megismételt szögletből, Boruzs Norbi szép beadását követően Czibi Zsolti már a hálóba fejelte a játékszert. Így 1-0-ás vezetéssel vonulhattak a fiúk az öltözőbe.

 

A 2. félidő - már nem is nagyon kell említeni, de - megint eseménydúsabb volt. Nem sokkal a kezdés után tudatosítottuk a hazaiakban, hogy ezt a meccset csak mi nyerhetjük. Vass Bandi megszerezte idei 7. gólját, míg Czibi Zsolti duplázott, majd mesterhármast ért el ( idén már 8 gólnál jár).  Következett egy kis gólszünet, de közben továbbra is rohamoztuk a hazaiak kapuját. Szépen szövögettük támadásainkat, amiben nagy szerep jutott Kiss Gabinak, Ifj. Popovics P.-nek és Somogyi Lacinak is, de gólt nem tudtak szerezni. A 80. perc körül "Cerka" csúsztatott meg egy bedobást, amit Máté azonnal a hálóba tessékelt, 5-0. Nem sokkal később előző gólszerzőnk rossz helyre szabadított fel és az érkező játékos megszerezte "Apáti" szépítő találatát. Arról viszont, hogy nem ez lett a végeredmény, id. Popovics Pisti tehetett, mivel a 16-os sarkáról elvégzett szabadrúgást okosan helyezte be a kapuba. Végeredmény 6-1-es győzelem.

Ha az apátiak az elején rúgnak 1-2 gólt, akkor nem szólhatunk egy szót sem, mindezek mellett megérdemelten gyűjtöttük be a 3 pontot. B.keresztes Földesen elért döntetlenjének köszönhetően pedig 2 ponttal vezetjük a tabellát. Ez maradjon is így!

Hajrá Biharnagybajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.