Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megyei Kupadöntő

2010.08.03

" Magyar Kupa megyei döntő 2010. július 31.

Báránd – Püspökladány 0:5 (0:5)

Báránd, 500 néző
Vezette: Sápi

Báránd: Katona – Csegedei, Kocsis, Szatmári, Békési – Sándor, Balogh (Olajos), Madar (Varga), Fórián – Vad (Kolozsi), Kerekes (Bakonyi)

Püspökladány: Szalánczi (Eszenyi), Varga, Fülöp, Ramos (Petrovics) Domokos A. – Bácsi -(Jámbor)- Horváth (Tüdős), Szabó M., Kanál (Karacs Á.) - Domokos I. – Czibi (Fegyverneki)

 

A második percben vezetéshez jutottunk. Egy kapu előtti kavarodás után Kanál lőtt 10 méterről kapura, lövése a jobb alsó sarokba vágódott. 0:1 Három perccel később Szabó Máté lépett ki a védők között és a kapu jobb oldalába bombázott. 0:2 A kilencedik percben Horváth húzott el a jobb oldalon, középre ívelt, Domokos Imre pedig 3 méterről a kapuba továbbított. 0:3 Fél óra elteltével növelte előnyét csapatunk. Horváth két védőt kicselezve középre gurított, az érkező Czibi ballal a kapu közepébe passzolt. 0:4 Egy perccel a lefújás előtt egy Kocsisról lecsorgó labdát Czibi vágott a kapuba. 0:5 Egy félidőnyi játék után Eldőlt a kupa sorsa. A második játékrészben a Báránd bebetonozta magát a kapuja elé, a mienk pedig már nem nagyon erőlködve tartották a labdát, és helyzeteket alakítottak ki, de már újabb gólt nem lőttek. Összességében megérdemelt győzelmet aratott a Szabó legénység, mely kulturáltan és szépen futballozva hódította el a kupát. "

Forrás: www.pladanyfoci.hu

A 3. helyért a Hajdúsámson csapata 5-0-ra verte a Körösszegapátit.

Mi K.apátiban játszottunk tavasszal 3-3-as döntetlent, így az akkor megye III.-as - azóta már megye II.-es - alakulat jutott tovább.

Mind a 4 egyesület képviseli Hajdú-Bihart az országos főtáblán ezen a héten vasárnap.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.