Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kismarjai K.O.

2011.06.07

Múlt hétvégén Kismarján vendégszerepeltünk. A vendéglátók már biztos 2. helyezettként léptek pályára, míg mi 4-5 csapattal karöltve a dobogó legalsó fokáért küzdünk.

Ificsapatunk nem utazott el idegenbe, így ők valószínűleg fegyelmi eljárásban kapnak büntetést.

A felnőtt mérkőzésen közel 200 néző láthatta, amint a csapatok megküzdenek egymással és a nagy meleggel.
Mezőnyjáték, sok hiba és hazai fölény jellemezte a találkozót. Az első félidő ivószünete előtt egy szögletrúgást követően nem tudtunk felszabadítani. A középre visszafejelt labdát a támadó játékos fél méterről betessékelte a hálónkba. A rövid szünet után nem sokkal egy védelmi megingás után könyörtelenül kihasználta helyzetét a hazai csapat és már 2 góllal vezetett. A félidő előtt több lehetőségünk is volt a szépítésre, de Czibi Zsolti bevárta a védőket, Szabó Peti pedig 6-7 méterről addig húzogatta a labdát, hogy kisodródott, lövését könnyedén védte a kapus.

A 2. félidő igazi rémálommá alakult. Közel 10 perc alatt 4-szer volt eredményes a hazai alakulat. Míg mi próbáltunk meccsben maradni, ellenfelünk gyors kontratámadásokkal, szinte tökéletes helyzetkihasználással, megpecsételte sorsunkat. 6-0 után újra több alkalmunk volt a hátrány faragására, de se a két Popovics, se "cerka" vagy Boruzs Pisti nem tudott élni vele. Az ekkor már több cserejátékost bevető hazaiak még egy góllal megtoldották előnyüket. A végeredményt azonban Földesi Ambrus zsivány szabadrúgás gólja állította be.

Hihetetlen módon ezzel a már megalázó vereséggel is maradtunk a tabella 3. helyén, de közben már a 8. Komádi is csak 3 egységgel van lemaradva tőlünk.
Ezen a héten újra idegenben lépünk pályára a már bajnok Biharkeresztes ellen. Elvben nekik már nincs tétje ennek a találkozónak, de ha azt nézzük, ez az utolsó hazai mérkőzésük, akkor ezt nem szabad kijelentenünk.

 

Kismarja–Biharnagybajom 7–1 (2-0)

200 néző, vezette: Hajdú I. (Juhász J., Pető S.).

Kismarja: Gáti R. – Székely K., Szarvas I., Szilágyi L., Szép Sz. (Bordás J.) Kovács S., Tóth K., Farkas B. (Gulyás L.), Ferenczi L., Székely Zs. (Gál S.), Kondor L. (Tasi I.). Edző: Szép Sándor.

Biharnagybajom: Oláh G. – Szvára I., id. Popovics I., Máté I., Boruzs N., Gál P. (Földesi A.), Szabó P., Czibi Zs. (ifj. Popovics I.), Petrovics G., Somogyi L. (Borúzs I.), Vass A. Edző: Dan László. Gól: Ferenczi L. (2), Székely Zs. (2), Kondor L., Gál S., Farkas B., illetve Földesi A. Jók: mindenki, illetve Máté I., Földesi A. Ifi: 3-0.

Szép Sándor: – Végre egy olyan csapat ellen léphettünk pályára, akik játszották a futballt. Lehet a gólarány túlzó, de a mai mérkőzésen minden területen felülmúltuk az ellenfelet. Gratulálok a csapatom valamennyi játékosának, köszönjük a szurkolóink bíztatását és további sok sikert kívánunk a Biharnagybajomnak.

Dan László: – Bízom benne, hogy a játékosaimat legalább a jegyzőkönyv alapján tudjuk azonosítani, mert a meccsen nem sikerült. A hetest nem hiszem, hogy meg kellene magyarázni, de 6-0-nál öt-hat percünk volt. Gratulálok a Kismarjának a második helyhez.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.