Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


IV. Karacs Gergely emléktorna

2015.01.30

Színvonalas, gólokban gazdag mérkőzések zajlottak 2015.01.10-én a IV. Karacs Gergely emléktornán.

Az előzetes várakozásoktól eltérően tíz helyett kilenc csapat indult neki a kupa elhódításának. Az újfalui Hippy visszalépett, melyben a szombati munkanapnak igen nagy szerepe lehetett.
Délelőtt az "A" csoport, míg ebéd után a "B" csoport mérkőzései zajlottak.

Az A jelű csoportból végül kiemelkedett a címvédő Biharnagybajom és a Sárrétudvari társasága, ebben a sorrendben jutottak tovább az elődöntőbe.
A B csoportban 4 csapat indult, itt csak az utolsó mérkőzés döntött a végső sorrendről, a Koroknai Autóiskola végül nagy küzdelemben és friss, új játékosokkal is kiegészülve bezsebelte a három pontot a Hajzer ellen, nekik rosszabb gólarányuknak köszönhetően csak a győzelem volt elfogadható. Végül a Koroknai Autósikola mögött második helyen a lelkesen küzdő Nagyrábé jutott be az elődöntőbe.

Elődöntők

Meglepetésre mindkét mérkőzés döntetlennel végződött.
Ezt leginkább a Sárrétudvari játékosok bánhatták, hiszen két gólos előnyt adtak le egy rövid ideig tartó kettős emberhátrányuknak is köszönhetően. Nem hogy döntetlenre mentett a Koroknai, a büntetőpárbajt ők bírták jobban és belőtték magukat a döntőbe.
A másik ágon a szomszédvári rangadón a bajomi fiatalokat meglepte a rábéi lelkes, néhol látványos játék. Itt a szépszámú közönség sima bajomi győzelmet várt, de végül a játékosok a büntetőknél igazolták, helyük van a döntőben.

Döntő

Kiélezett, látványos játékot várt mindenki a döntőtől, ami részben be is igazolódott, azonban a balmazújvárosi játékosok kissé enerváltnak tűntek. A bajomi játékosok: a két Fegyverneki, a Kiss trió, Bajnók Imi sorra dolgozták ki a helyzeteket.
Végül simának mondható 2-0-ás mérkőzésen, teljesen megérdemelten újra bajnokok lett a Biharnagybajom!

A torna gólkirálya 6 találattal Bajnók Imre lett.Jövőre újra emléktorna, addig is, hajrá Bajom!

 

biharnagybajom.jpg
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.