Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Győzelem Nagyrábén!

2010.08.23

Nagyrábé-Biharnagybajom 0-3 (0-0)
200 néző, vezette: Nazsa Tamás (Lázár Zs., Búzás Zs.).

Nagyrábé: Buglyó I. - Kovács A., Czidor R. (Tiszai J., Kocsis Z.), Kállai S., Dúró Zs., Kunkli F., Csige I., Szarvas Zs., Kordás J., Nagy Cs., Katona S. Edző: Szőke Zsolt.

Biharnagybajom: Oláh G. - Szvára I., Popovics I., Máthé I., Boruzs N. (Tasnádi I.), Gál P. (Boruzs I.), Kiss S. (Vass A.), Somogyi L., Kiss G., Czibi Zs., Popovics II. I. (Kovács I.). Edző: Dan László. Gól: Popovics II I., Kiss G., Boruzs I. Jók: senki, illetve Oláh G., Popovics I. I. , Máthé I., Czibi Zs. Kiállítás: Kállai S. Ifi: 7-2.

Szőke Zsolt: – Megint kevesen voltunk, megint tíz emberrel fejeztük be, de ettől függetlenül Biharnagybajom megérdemelte a győzelmet.
Dan László: – Remek és határozott játékvezetés, nagyon szép jövőt jósolok a fiatal játékvezetőnek. A presztízs meccs jellegét ismét megtartotta a találkozó, nálunk valami jó tündér járhatott a félidőben az öltözőben, mert a II. félidőben nem lehetett a csapatra ismerni. Sok sikert a Nagyrábénak. A polgármesterünk édesanyjának jó egészséget kívánunk!

 

Ahogy azt vártuk szép időben, jó (nagy) pályán és sok szurkoló előtt zajlott a "szomszédvári" rangadó.

Az ifik most jobb mérkőzést produkáltak. Sokáig partiban voltak, kétszer vezettek is 1-0 majd 2-1 arányban, de a 2. félidőre elfáradtak és végül 6-2-es vereséget szenvedtek.

A felnőttek meccsén az első perceket mi uraltuk, viszont valami oknál fogva visszaestünk és a Rábé több helyzetet is kihagyott. Nekünk is adódott helyzet-helyzetecske, de azok nem jelentettek nagy veszélyt ellenfelünk kapujára. Így az 1. félidő végén 0-0-ás állásnál fújt sípjába a játékvezető.

A 2. félidőben az edzői nyilatkozatot is olvasva megváltozott a játék képe. Gyorsan 2 gólos előnyre tettünk szert a fiatalabbik Popovics Pisti és Kiss Gabi révén. Próbáltuk tartani a labdát és gyors váltásokkal helyzeteket kialakítani, ami sikerült is, de rendre kimaradtak. Ekkor megsérült Boruzs Norbi ( szétnyílt a bőr a térdén), 1 percre rá pedig egy félpályánál elkövetett buta szabálytalanság után megkapta ellenfelünk egyik játékosa a 2. sárgát, így mehetett zuhanyozni. Emberelőnyben mi zavarodtunk meg kicsit, néhány veszélyes helyzetet alakított ki Rábé, de ezek kimaradtak. Mi pedig Boruzs Pisti szép góljának köszönhetően bebiztosítottuk győzelmünket. A mérkőzés végén 4-5 ziccert hagytunk ki, amit illett volna berúgni. Ennek ellenére megérdemelt győzelem után hangzott újra a Bihar-Nagy-Bajom örömkiáltás.

Jövő héten hazai pályán fogadjuk Körösszakál csapatát, remélhetőleg újra győztes meccsen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.