Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fölényes győzelem!

2010.09.20

Szentpéterszeg–Biharnagybajom 1–7 (0–1)
50 néző, vezette: Muszka Z. (Áncsán Gy., Szegvári Z.).
Szentpéterszeg: Nagy N. – Erdei Z., Varga Zs., Balla Á., Pásztor Zs. (Borsa P.), Szűcs P., Bácsó A. (Olajos Cs.), Szűcs G., Józsa T., Ékes Z., Kasza P. (Szabó G.). Edző: Kártik József.
Biharnagybajom: Oláh G. – Szvára I. (Kovács I.), Máté I., Homoki T., Boruzs N. (Kiss S.), Vass A. (Karacs G.), Popovics I., Kiss G. (Boruzs I.), ifj. Popovics I. (Schwarcz M.), Czibi Zs. (Tasnádi I.), Somogyi L. (Dan L.). Edző: Dan László. Gól: Varga Zs., illetve Czibi Zs. (2), Somogyi L., Kiss G., Vas A., Boruzs I., Schwarcz M. Jók: Szűcs P., Bácsó A., Erdei Z., illetve     Kiállítás: Józsa T. Ifi: 9-2.

Kártik József: – Csodálkozom, hogy néhány játékosom miért nem kapott még szerződés ajánlatot a Sport 1-től a Heti helyzet című műsorba, mert nálunk jobban, csak ott beszélik a semmit a futballról.
Dan László: – Köszönöm a barátnőknek, menyasszonyoknak, feleségeknek a játékosok felkészítését, jó munkát végeztek. Talán ez a mérkőzés volt az, amelyikben a megbeszéltekhez képest a legjobbakat nyújtották játékosaink. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy tíz ember ellen könnyebben szőttük a támadásainkat.

Az őszi szezon, számunkra egyetlen vasárnapi mérkőzését játszottuk az elmúlt héten.

Ifi csapatunk az eddig hasonlóan pont nélküli 'Péterszegtől szenvedtek 9-2-es vereséget. A gólokat Bartha Máté és Nagy László szerezték.

 

Felnőtt csapatunk nehéz mérkőzés elé nézett, de győzelmet tűzött ki célul. Jó hírül szolgált, hogy a 3-4 hiányzó ellenére is 18-as keret jelent meg a mérkőzésre. Schwarcz Márton 6-7 hetes sérülésből, míg Karacs Gergő a Körösszakál ellen mérkőzésen összeszedett sérüléséből épült fel.

Csapatunk nekiesett a 'Péterszegnek és látszott, hogy be akarják darálni ellenfelüket. Eseményekben nem volt hiány. Szép és eredményes játékkal meg is szereztük a vezetést Kiss Gabi révén, sőt növelhettük volna előnyünket, ha Szvára, ifj Popovics vagy Máté pontosabban fejezi be az adódó lehetőségét. A félidő felénél ráadásul emberelőnybe kerültünk, azonban ez kicsit a mi csapatunkat vetette vissza. A házigazdák egy bődületes kapufával jelezték, nincs még lefutva a mérkőzés. A szünetre viszont nem változott az eredmény 1-0 ide.

 

A 2. félidő gólok tekintetében eseménydúsabb volt. Gyorsan növeltük előnyünket és már 3-0-ra vezettünk Czibi és Vass A. góljaival, amikor egy újabb szabadrúgást végzett el Varga 20 méterre kapunktól. Ha volt pókháló a ficakban, akkor azt igencsak kiszedte. 3-1 ide. Dan Laci folyamatosan cserélt megadva a lehetőséget a kispadon űlőknek. Ők pedig teljes mértékben hozzá tudtak tenni a játékhoz. Megszerezte ide 1. gólját Somogyi Laci,Czibi pedig duplázott a mérkőzésen, a cserék közzül Schwarcz és Boruzs I. is betalált kialakítva a 7-1-es végeredményt.

 

Egy, ilyen arányban is megérdemelt győzelmet szereztek a fiúk, amivel a tabella 2. helyét foglalják el 6 forduló után. Ezen a héten hazai pályán a bajnokesélyes, jelenleg mögöttünk a 4. helyen álló Pocsaj gárdáját fogadjuk.

Minél több szurkolót várunk! Hajrá Bajom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.